Hele året – hele livet

Holmen, Kilsund er så mye mer enn leiligheter i sjøkanten. Det er påskestemning med gode venner, late sommerdager på sjøen, friske høstturer i et av de mange turterrengene – eller å fiske juletorsken med barnebarnet. Holmen, Kilsund passer hele året – hele livet.

Holmen-Kilsund er for de aller fleste kjent som sommersol, bølgeskvulp og late sommerdager - ikke uten grunn. Sommeren her er uten sidestykke like populær blant tilreisende som fastboende – uansett alder. Her er bademuligheter, fiskeplasser, svaberg og bukter overalt hvor du ferdes, med Raet Nasjonalpark rett utaskjærs. Et paradis vil mange si – og vi er fullstendig enige.

 

Det mange ikke vet, er at Holmen, Kilsund lever opp til sitt gode rykte også resten av året. Alle som bor her, lever godt med årstidene tett på seg. For denne plassen er så uendelig mye mer enn sommerferie og soft-is. Og nettopp det har gjort at vi er så stolte av prosjektet vi holder på å realisere her.


Høsten her handler om fargespill og fine rusleturer i noen av de utallige turstiene som finnes i nærheten. Lune høstkvelder på terrassen med en god bok eller kanskje trekke inn når høstvindene pisker på vinduene og stearinlysene er tent.

 

Vinteren byr på sjarmerende vinterliv uten snøskuffing og mas. Med påskefølelse fra jul til april, med lav vintersol og kanskje en fisketur etter juletorsken til høytiden. I tillegg er det mange lune plasser å finne for koselige utflukter – eller løyper i nærområdet for den som ønsker litt mer fart på beina.


Så kommer våren, og lyset vender for alvor tilbake. Snøen smelter bort, og krokusene titter frem. Utemøblene klargjøres og kveldene blir lengre og varmere. Kanskje tennes grillen utendørs med venner på besøk?

 

Og så er sommeren tilbake – akkurat så fin og god som vi husket den. Livet på Holmen, Kilsund er akkurat slik vi ønsker – og vi gleder oss til de første beboerne flytter inn om kort tid. 

Velkommen til Holmen, Kilsund. Hele året – hele livet.

Se flere artikler.
Lukk
Book privat visning!
Enten fysisk eller digital!
Legg igjen kontaktinformasjon og ønsket tidspunkt – så kontakter megler deg for å avtale nærmere.
Takk! En av våre meglere vil kontakte deg.
Oj, noe gikk galt. Prøv igjen senere - eller kontakt en av våre meglere direkte.
X

Er du interessert?

Fyll ut skjema så kontakter vi deg!